Storitve Hiše Mavričnih Otrok  so na voljo vam, bodočim staršem, staršem, otrokom ter dedkom in babicam, skratka vsem, ki si želite bolj kvalitetnih medsebojnih odnosov in s tem kvalitetnejšega življenja. Naše storitve so na voljo vsem, ki se zavedate, da je vzgoja pomoč življenju, ki si za svoje otroke želite  globljih in naravnih pristopov do učenja in spoznavanja sveta, globljo in bolj individualno vzgojo  ter bivanja in spoznavanja sveta v vsej veličini direktno od vira, narave (gozd, potoček, jasa, vrt, ranč…). Starši imate možnost spremljanja napredka svojega otroka, hkrati pa preko zapisov in razlag na portalu namenjenem vam, staršem, tudi direktnega podpiranja svojih spoznanj podprtih s teorijo, fotografijami ter filmčki.

Vzgoja in varstvo otrok z metodo in elementi Montessori pedagogike pomeni, da otroci bivajo v pripravljenem okolju in se preko vsakdanjih opravil, gibanja in druženja učijo osnov za vse življenje. Butično varstvo se izvaja v okviru zasebnega varstva na področju Grosuplja, namenjeno pa je otrokom, starim od 11 mesecev do 6 let ter možnostjo vključitve otrok s statusom šolanja na domu.

Delavnice za starše (Predstavitev Montessori vzgojnega pristopa, pogovori na teme, primerne razvojni stopnji otrok udeležencev…) se oblikujejo glede na povpraševanje in sicer, ko se zbere dovolj prijav.

Program za starše v pričakovanju otroka (pogovori, delavnice, izdelava materialov za dojenčke, nasveti, pomembne informacije, priprava doma pred rojstvom, pomoč staršem po rojstvu otroka…) se odvija glede na povpraševanje in skladno z zadostnim številom prijav.

Individualnega  svetovanja staršem o opremi in pripravi stanovanja za otroka (pred rojstvom ter ob ostalih pomembnih razvojnih stopnjah otroka) se odvija glede na povpraševanje in se izpelje v dogovoru s staršem ali skupino.

Programi za otroke in starše (POS), ko se z otrokom vključite  v proces dela v pripravljenem okolju ter ga opazujete, se lahko odvija individualno glede na skupni dogovor ali vključeno v dopoldansko delo in sobivanje  v varstvu. Program traja eno uro in pol. Program se odvija glede na povpraševanje in skladno z zadostnim številom prijav.

Delavnice lego robotike v sodelovanju z Zavodom 1,2,3, ki poteka vsak četrtek (mar-maj, sept-nov, dec-feb) od 15.30 - 17h ter 17h-18.30 (prijavite se na spletni strani Zavod 1,2,3)

 

 

Copyright HIŠA MAVRIČNIH OTROK Daša Rožman s.p. © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani Enter Point Slovenija  O piškotkih na spletni strani