KOMU SO NAMENJENE STORITVE

Storitve Hiše Mavričnih Otrok so na voljo vam, bodoči starši, starši, otrci ter dedkom in babicam, skratka vsem, ki si želite boljših in bolj kvalitetnih medsebojnih odnosov in s tem kvalitetnejšega življenje. Z našimi storitvami bomo omogočili vsem, ki se zavedate, da je vzgoja pomoč življenju, drugačno in bolj individualno vzgojo za vašega otroka. Poleg tega, boste starši na programih spremljali kako napreduje vaš otrok, hkrati pa na delavnicah podprli svoja spoznanja s teorijo. Ker pa mora pri vzgoji otrok sodelovati prav vsak, ki je v stiku z otrokom, smo zato pripravili tudi delavnice in programe za dedke in babice, tete in strice, skratka za vse, ki so pomembni za otrokov razvoj in njegovo osebno rast.

Vzgoj in varstvo otrok z metodo Montessori: otroci bivajo v pripravljenem okolju in se preko vsakdanjih opravil, gibanja in druženja učijo osnov za vse življenje. Varstvo se izvaja v okviru družinskega varstva na področju Grosuplja, namenjeno pa je otrokom, starim od 11 mesecev naprej, uvajamo tudi možnost vključitve šolarjev na domu.

Delavnice za starše izvajamo po dogovoru(Predstavitev Montessori vzgojnega principa, pogovori na teme, primerne razvojni stopnji otrok udeležencev…),

Program za starše v pričakovanju otroka izvajamo po dogovoru(pogovori, delavnice, nasveti, pomembne informacije, priprava doma pred rojstvom, pomoč staršem po rojstvu otroka…)

Individualnega svetovanja staršem o opremi in pripravi stanovanja za otroka (pred rojstvom ter ob ostalih pomembnih razvojnih stopnjah otroka)

Programi za otroke in starše (POS) izvajamo v primeru dovolj prijav – starš pride na program skupaj z otrokom in z njim dela, ali pa ga opazuje, kaj vse že zna. Program je popoldanski in traja 1,5 ure.


Copyright HIŠA MAVRIČNIH OTROK Daša Rožman s.p. © 2018. Vse pravice pridržane. Avtor strani Enter Point Slovenija  O piškotkih na spletni strani